Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Salou converteix els pavellons en parcs de Nadal

La proposta lúdica per a infants i joves a Salou durant aquestes festes s’han concentrat als pavellons esportius de la localitat. El pavelló de ponent ha acollit, durant dos dies, el gruix d’activitats i propostes pensades per a joves majors de dotze anys. A l’altre pavelló, fins el 5 de gener hi trobem encara l’Espai Xic’s, amb propostes lúdiques i activitats diverses per als més petits.

L’heroi dels videojocs Mario Bross convida els infants de Salou a gaudir del seu inflable gegant. És un dels principals reclams de l’Espai Xic’s ubicat al pavelló durant aquestes festes. Hi romandrà fins el 5 de gener per completar deu dies de diversió. La que proposa, per cinc euros diaris, o un màxim de divuit euros si s’opta per l’abonament per a tos els dies, el parc de Nadal de Salou. 70 persones, 58 voluntàries, garanteixen el bon funcionament d’una proposta que inclou gran varietat d’inflables, trenets i màquines infantils, i que proposa diverses activitats i tallers, algunes de les quals impulsades per organismes o entitats locals, com la policia, el grup d’esplai o l’associació de joves informàtics de Salou. Les atraccions funcionen de 10 del matí fina a la una del migdia i de 4 a 8 del vespre. L’objectiu del parc, oferir un punt de trobada per gaudir de l’oci als infants de Salou.

A banda dels infants, els joves i adolescents de Salou, també han tingut el seu espai propi per gaudir de les festes. Per segon any, el pavelló de Ponent, durant dos dies, 29 i 30 de desembre, s’ha omplert d’atraccions i activitats variades destinades a adolescents majors de dotze anys. Una aposta, el parc jove de Nadal, per entretenir i facilitar activitats alternatives impulsada des de la regidoria de joventut que ha inclòs zones de videojoc i de pràctica esportiva entre altres propostes.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ