El capità del CB Salou canvia de rol

Joan Eduard Martínez seguirà a l'entitat , però al filial de Segona Catalana. El veterà jugador de 33 anys accepta assumir un paper completament diferent sense allunyar-se de la que és i seguirà sent casa seva.

Mitja dècada de Joan Eduard Martínez amb el Club Bàsquet Salou són cinc anys d'èxits de la Primera Catalana a la Lliga EBA per, ara, tornar a les divisions més humils. L'entitat, el cos tècnic i el mateix Joan Eduard van posar-se d'acord de pressa: el pivot no continuarà a les ordres de Jesús Muñiz directament, però seguira de ben a prop la dinàmica de la plantilla principal. L'objectiu del capità, seguir gaudint de l'esport, per això l'entesa va ser prou senzilla.

El filial salouenc competeix a la Segona Catalana i comptarà amb mig vestidor provinent del Bàsquet Teresianes. Són valors molt joves que aprofitaran l'experiència de Joan Eduard Martínez per madurar el seu joc. Si el conjunt d'EBA requereix l'ajut puntual de Joan Eduard, ell estarà sempre disponible.

El capità no s'allunyara del Pavelló Salou Centre pendent ara de l'inici de la quarta campanya consecutiva a categoria estatal. La pretemporada, ja sense Joan Eduard Martínez, arrencarà dilluns.