Manel Hidalgo és el nou entrenador del Salou FS

Un entrenador de la base que s'envoltarà de futbolistes de la base per deixar enrere l'etapa més daurada de l'entitat a la Segona Divisió B, on va competir set anys consecutius. Manel Hidalgo afronta la seva primera experiència com a tècnic d'un sènior i ho fa després de gairebé una dècada treballant amb els cadets i els juvenils salouencs.

No s'ha incorporat ningú de fora i no tan sols per les limitacions econòmiques i de fitxes federatives existents a la demarcació, també perquè el Salou FS creu que, si alguna cosa ha de funcionar, serà en companyia dels joves: 5 nois del filial tindran fitxa amb l'A" i dos del planter completaran la pretemporada amb la resta.

La idea és la de construir un grup amb recorregut a llarg termini per fer front a l'adéu de peces importants els últims temps que buscaran fortuna a altres indrets. El Salou FS acaba de descendir, però parlar de pujar seria injust i perillós, almenys ara.

Els entrenaments començaran el 23 d'agost i ja s'han perfilat els primers amistosos. El 29 d'agost, davant l'Huracans La Selva i, posteriorment, contra el Linyola i el Manresa. També es preveuen proves contra el Martorell, Pallejà i Les Corts. La competició del Salou FS arrencarà el 3 d'octubre, com a local i davant el Penya Esplugues.