Gerard Santiago torna al CB Salou

Última cara nova de l'estiu del Club Bàsquet Salou, tot i que aquesta és ben coneguda. Gerard Santiago té 29 anys i va fitxar inicialment el 2015, després d'acumular les seves primeres experiències de nivell al CBT. Amb dos ascensos al sarró, de Primera Catalana a EBA, va ser un jugador bàsic per a Jesús Muñiz, però els horaris laborals sumats a la incertesa per la pandèmia van evitar que pogués competir durant gairebé tota la temporada anterior.

Mai va tenir clar si podria tornar a la pista, però finalment ha estat possible amb la complicitat de tècnic i junta directiva.

Santiago és el tercer reforç després dels de l'aler pivot Artur Alaminos, amb qui va jugar al CBT, i del pivot Larry Ewulu. Amb la continuïtat de la majoria d'efectius del grup, els salouencs volen rendir tan bé o millor que l'anterior campanya en què es van quedar a les portes de la fase d'ascens definitiva a LEB Plata.

Els horaris de feina, això sí, provocaran que Santiago es perdi alguna sessió de treball i algun partit. L'equip, a l'espera d'enllestir les últimes renovacions, iniciarà la pretemporada el 23 d'agost.