Alaminos i Ewulu, experiència per al CB Salou

Dos flamants noms de garanties per al Club Bàsquet Salou de cara a la temporada 2021-2022, un d'ells, vell conegut del territori. Artur Alaminos és de Montblanc i complirà 30 anys a l'octubre. Pot jugar de 3 i de 4, i va fer-se al CBT fins al 2015 per continuar tot seguit a Quintanar i Villarrobledo, amb un any de LEB Plata. El seu últim equip va ser el Voghesia Holtzeim francès des d'on ara vol tornar a casa.

Català amb origen patern nigerià, Larry Ewulu és un pivot de 29 anys amb àmplia experiència al Sant Nicolau i el Barberà de Lliga EBA, on el curs passat va ser un dels jugadors referents amb 12 punts i 6 rebots de mitjana. Tal com ja va preveure l'entitat a finals de la campanya anterior, s'han buscat i trobat efectius d'experiència que complementin la fiable plantilla actual.

SET RENOVATS

L'estiu va començar amb la renovació del tècnic Jesús Muñiz i de cinc efectius més de la primera plantilla. Ara és el torn d'Adrià Baiget, el base tarragoní que encadenarà dos anys a la capital de la Costa Daurada on ja és el conductor principal de joc. L'acord se suma als de Gonzalo Baltà, Marc Morales, Siscu Moreno, Adrià Aragonès, Òscar Ngomo i CJ Barksdale. El pivot nordamericà signarà el seu cinquè curs seguit a Salou.

A l'espera de confirmar noves renovacions, pràcticament tancades, l'únic adéu és el de l'escorta madrileny Sergio Jiménez, que ha defensat la samarreta groga dos anys. No es descarta que el CB Salou tanqui alguna alta més d'aquí a l'inici d'una conferència C de la Lliga EBA que comptarà també amb la presència de CBT i Club Bàsquet Valls.