Salou incorpora un milió d'euros del romanent al pressupost

L’Ajuntament de Salou ha aprovat la segona modificació de crèdit per incorporar un milió d’euros del romanent al pressupost. La meitat, una mica més de mig milió, seran per finançar la posada en marxa de sistemes tecnològics als carrers per convertir Salou en una destinació turística intel·ligent. Per exemple, s'instal·larà enllumenat LED o reg automàtic. En aquesta línia, el ple d'aquest dimecres ha aprovat inicialment els projectes d'obres d'aquestes actuacions incloses en el pla Salou Smart Turístic

Del milió d'euros que s'incorporen als comptes d'aquest 2021, també es destinaran recursos a ajuts socials, com per pagar lloguers o subministraments de la llar. La modificació inclou, entre d'altres, una partida per adquirir vehicles policials i una altra per a festes populars. 

L’oposició ha lamentat que no es destinin més diners a qüestions socials i també ha criticat que s’abusi de les modificacions per incorporar partides que no es van preveure quan es van elaborar els comptes municipals. La mesura per incorporar el romanent s'ha aprovat amb els vots a favor del govern, les abstencions d'Esquerra i Ciutadans i el vot en contra del PP.