La Mare Nostrum Cup d'estiu torna a Salou en format reduït

Aquest cap de setmana Salou acollirà el torneig de futbol formatiu Mare Nostrum en la seva versió d'estiu. Serà la represa dels esdeveniments de la marca esportiva després de 2 anys en blanc a causa de la pandèmia. El torneig donarà el tret de sortida divendres i clourà diumenge al matí.

La competició torna en format reduït, sense els clubs internacionals i només amb 32 equips masculins. Principalment, seran de la demarcació, encara que també es comptarà amb clubs del País Basc, Madrid i València. Els joves de 8 a 16 anys jugaran a 4 camps de les instal·lacions esportives i, si es compara amb un any normal, representarà el 10% del volum d'activitat. Ara bé, els organitzadors assenyalen que més important d'aquest 2021 és que torni el futbol del Mare Nostrum.

2.000 inscrits per la Mare Nostrum Cup del 2022

mare nostrum

El context de pandèmia continua condicionant igualment el torneig. No tots els clubs que voldrien hi seran i tampoc es permetrà l'accés lliure a les grades perquè l'aforament serà limitat. Des de dijous, amb l'arribada dels clubs, es preveu que unes 700 persones dormiran a la capital de la Costa Daurada aquests dies.

Serà la prova de cara a futures edicions del torneig. Ja es pensa en la principal cita del Mare Nostrum Cup, que serà durant la Setmana Santa del 2022 i ja compta amb uns 2.000 inscrits.