Salou encarregarà un estudi del fons marí per conèixer l'impacte del Port

L'Ajuntament de Salou encarregarà un estudi del fons marí per analitzar quin impacte està causant l'activitat del Port de Tarragona al litoral. L'alcalde, Pere Granados, ho ha anunciat al ple d'aquest dimecres enmig d'un discurs molt crític amb l'autoritat portuària per la desconsideració que, creuen, té respecte al municipi.

Ha carregat contra l'actual president del Port i ha remarcat que no toleraran cap més degradació fruit dels moviments de sorra. Granados, de fet, ha assegurat que emprendran les accions legals necessàries en defensa del municipi i de l'ecosistema marí. També ha admès que estan a l'espera de trobar-se en una reunió. Fonts de l'autoritat portuària han explicat a Tac12 que aquestes qüestions estan sent tractades i estudiades des de l'àmbit tècnic i consideren que no hi ha cap motiu per preocupar-se.

1,4 milions d'euros en ajuts Covid

D'altra banda, el ple d'aquest abril també ha servit per aprovar el modificatiu de crèdit per incorporar 3 milions d'euros del romanent de l'any passat. 1,4 milions es destinaran a noves ajudes per la situació de pandèmia. L'oposició ha estat d'acord amb els nous ajuts, però consideren que l'aportació econòmica és insuficient. Els ajuts i mesures fiscals per aquest 2021 s'han aprovat per unanimitat, mentre que el modificatiu ha comptat amb l'abstenció de l'oposició.