L'hora de la veritat d'un Salou FS en creixement

El Salou FS ja coneix els seus rivals de la ronda definitiva per a la salvació a la categoria de bronze de l'especialitat. Els sis pitjors del seu subgrup i els sis pitjors de l'altre s'aplegaran a partir de la setmana vinent en una ronda per la permanència caríssima i on s'arrosseguen els punts aconseguits fins ara de la mateixa manera que passa amb el futbol a la Segona B i a la Tercera Divisió.

Així, els de Jordi Recasens jugaran contra sis dels onze oponents, tots aquells amb els qui no s'ha vist les cares fins ara. La meitat baixaran de categoria i el setè per sota, també, si no és el millor de la resta de grups existents: la fita se situa a vuit o a tres punts abans de jugar contra Eivissa, Ripollet, Cerdanyola, La Union, Pallejà i Arenys de Munt.

classi salou 18 març

Dues victòries consecutives amb set punts dels últims nou possibles han multiplicat les possibilitats dels de la capital de la Costa Daurada, que van patir una acumulació de lesions sense precedents durant el primer tram de campanya i encara amb Quim Manresa a la banqueta.

La fase per la permanència començarà la setmana vinent amb uns dies previs de descans per reduir el desgast a les cames dels futbolistes i buidar la infermeria del Salou FS.