CB Salou - Sant Cugat (66-41)

Tercera victòria consecutiva d'un CB Salou que recupera progressivament la seva millor versió per continuar amb opcions d'accedir a la fase d'ascens a la Lliga LEB Plata. L'absència del lesionat Adrià Baiget les últimes setmanes i la tornada sense marge per treballar amb els companys d'Òscar Ngomo no han impedit que el conjunt dirigit per Jesús Muñiz guanyi còmodament a un Sant Cugat per sota des del principi.

10 amunt després del primer quart i amb 16 punts de marge al descans, la defensa salouenca ha neutralitzat els visitants, que s'han quedat amb uns registres ofensius poc habituals a la Lliga EBA. CJ Barsdale ha liderat el joc dels de la capital de la Costa Daurada amb 22 punts i set rebots mentre que Sergio Jiménez i Sisco Moreno també han assolit dobles figures.

L'EBA descansa la setmana vinent, així que el CB Salou no competirà fins al 14 de març quan passi per la pista de l'Es Castell de les Illes Balears, el seu primer botxí d'aquesta campanya. Amb un balanç de 5-3 els salouencs empaten amb la segona plaça, la del possible accés a la final a vuit com a un dels tres millors subcampions de subgrup.

Parcials: 20-10, 16-10, 13-13 i 17-8.