Granados alerta que l'entrada de CUP i En Comú Podem al Govern posaria en perill Hard Rock

Enmig de les negociacions per formar el pròxim govern de la Generalitat, l’alcalde de Salou, Pere Granados, demana a Esquerra que no formi govern ni amb la CUP ni amb Comú Podem per garantir el projecte de Hard Rock.  Segons ha pogut saber TAC12 l’empresa nord-americana ja hauria dipositat 32 milions d’euros de fiança. 

Les aritmètiques del Parlament preocupen a Salou. Segons quins partits formin part del nou govern de la Generalitat poden fer perillar el projecte de Hard Rock. És el cas de la CUP i En Comú Podem, contraris des d’un inici en aquest projecte turístic que s’ha d’ubicar al costat de PortAventura. De fet les dues formacions han manifestat que aquest és un punt clau per arribar a qualsevol acord. Per aquest motiu l’alcalde de Salou, Pere Granados, demana a Esquerra Republicana que no pacti amb cap dels dos per garantir la continuïtat del projecte.

Des de la capital de la Costa Daurada creuen que el nou complex té més sentit que mai, ja que serà una eina d’activació econòmica amb la creació de nous llocs de treball i un nou impuls pel turisme.

Paral·lelament i segons ha pogut saber TAC12, Hard Rock ja hauria dipositat 32 milions d’euros de fiança. Un fet que mostra l’interès que encara té l’empresa nord-americana. Pel que fa a la sentència del TSJC que obligava a reubicar algunes zones verdes i pàrquings del projecte, la comissió tècnica ja hi està treballant i la modificació del Pla Director podria està enllestida al mes de maig, un pas que permetria que es poguessin iniciar les primeres obres.