CB Salou - Esparreguera (57-72)

La inactivitat pels dos brots de COVID i la lesió d'Adrià Baiget han passat factura a un CB Salou qne ha patit tres derrotes seguides a l'EBA. Ha estat el dia del debut d'Iván Catani, aler argentí, com a jugador dels salouencs; el flamant fitxatge ha sumat 13 minuts a pista en què ha signat tres punts i tres rebots, lluny encara del seu millor estat físic. Situació similar a la de la resta de companys que no jugaven des del 12 de desembre. 

Els de Jesús Muñiz s'han mantingut amb opcions clares de triomf fins al descans, però el pas dels minuts i el desgast acumula ha impedit mantenir l'emoció fins a les acaballes. Tampoc ajuda l'absència del base Adrià Baiget, amb problemes musculars que han impossibilitat la seva participació. 

Gonzalo Baltà, amb 14 punts, ha sigut el màxim anotador dels locals, poc encertats des de la línia de tirs lliures i especialment des de l'exterior amb un sol triple de catorze intents. 

El següent partit de Lliga EBA, amb el CB Salou a la part baixa (2-3), també es jugarà a casa i contra el líder Martorell (18.45 hores). 

Parcials: 17-15, 17-21, 11-22 i 12-14. 

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194525