La remodelació de la piscina de Salou podria ser una realitat a la tardor

L'Ajuntament de Salou té la voluntat d'enllestir les obres de remodelació de la piscina municipal de cara a la tardor. Els treballs comptaran amb un pressupost de més de 500.000 euros que inclou el recanvi del sistema de climatització, circuits d'aigua calenta i calefacció, així com la renovació parcial i millora de la cúpula, plaques solars i enllumenat. A més, el consistori preveu implantar un sistema per automatitzar la gestió de les instal·lacions.

La piscina és un equipament utilitzat per usuaris i usuàries individuals, pel Club Natació Salou i el Club Sincro Valfagó, així com per estudiants de socorrisme i de les escoles, a banda de col·lectius de persones amb mobilitat reduïda. Els últims mesos també s'ha incrementat l'ús per part de triatletes. Per tot això, l'Ajuntament vol fer una aposta de futur amb la reforma integral.

coberta salou

El consistori obrirà el període de licitació durant el primer trimestre d'aquest any repartint les intervencions en lots per tal que hi hagi varietat d'empreses adjudicatàries. L'objectiu és concentrar les obres a l'estiu.

Canvia't al 39 a la TDT