Ja gairebé és aquí

El Club Bàsquet Salou reprèn de manera progressiva l'activitat després d'afrontar el segon brot de COVID entre la primera plantilla. L'equip entrena per fi pràcticament al complet i amb uns dies de marge per tornar a la Lliga EBA. Ha començat una nova pretemporada.

Recuperar no només el físic sinó també l'aspecte mental. El sotrac inicial pel contagi de diversos jugadors del Club Bàsquet Salou va afectar la moral d'un vestidor que, fins ara, no ha pogut completar rutines intersetmanals. Les cames han d'assumir un desgast més propi de l'estiu que no pas de l'hivern, però l'aturada pel coronavirus i els efectes de la malaltia dificulten la reactivació.

Els de la capital de la Costa Daurada sumen gairebé sis setmanes sense partits i presenten un balanç a l'EBA de dues victòries i dues derrotes. La classificació, ara, preocupa poc. L'equip torna a gaudir d'un aspecte tan simple com exercitar-se.

El CB Salou no competirà fins al 31 de gener perquè el partit ajornat davant el SESE la setmana anterior es jugarà el 6 de març i en una altra de les finestres obertes per fer front als inconvenients esportius provocats per la pandèmia.