El CB Salou suplica no jugar dissabte

L'equip pateix un nou cas de COVID que se suma al brot patit a finals del 2020. Les condicions físiques de la plantilla, que no ha pogut entrenar, i psicològiques no són adequades. L'adversari rebutja la petició.

Un jugador del Club Bàsquet Salou es troba aïllat per coronavirus poc després que cinc efectius més i un membre del cos tècnic es contagiessin també. El brot inicial va impossibilitar la celebració d'entrenaments i va deixar tocat el vestidor per casos de COVID amb simptomatologia inclosa. Ara per ara hi ha disponibles la meitat dels efectius perquè, el més important, són diversos els jugadors els qui demanen esperar perquè no es troben capacitats mentalment per competir dissabte ni contra el SESE ni contra ningú.

cb salou 13 gener

Els protocols sanitaris no tomben l'opció de jugar aquest cap de setmana però els ajornaments a l'EBA i a altres lligues són continus sempre que hi hagi entesa entre els dos participants i una lògica que sustenti la demanda: el mateix CB Salou va acceptar canvis de data per petició d'equips com el Martorell.

Els salouencs proposen endarrerir el compromís a la setmana vinent i aprofitar així la finestra existent per a casos similars, però el SESE s'hi nega i ofereix jugar un dia més tard, diumenge. La Federació, de moment, no diu res.

El pla de treball dels de Jesús Muñiz preveu la represa dels entrenaments a mig gas al llarg d'aquesta setmana sense ànims per pensar en un SESE-CB Salou previst per aquest dissabte a les 18.15 hores.