Així serà el nou resort turístic de Salou on hi havia l'antic Càmping La Unión

Alannia Resorts és la marca que està desenvolupant un nou complex turístic de quatre estrelles que s’ubicarà on hi havia l’antic Càmping La Unión de Salou. Ja s’estan fent treballs previs a la zona i s’espera que d’aquí a un any i mig ja sigui una realitat. Serà el tercer centre de vacances a Catalunya d’aquesta marca. Suposarà una inversió de més de 18 milions d’euros. Tindrà una superfície de 25.000 metres quadrats, amb 360 habitacions que tindran capacitat per allotjar fins a 700 persones. A més, es preveu una contractació de 100 llocs de treball directes.

Serà un edifici horitzontal per minimitzar l'impacte mediambiental

Es construirà en horitzontal perquè tingui el mínim impacte mediambiental. Alhora, serà un edifici que utilitzarà l’última tecnologia perquè sigui el màxim sostenible i també es crearan diverses zones verdes i d’aigua que permetran esponjar aquest espai de Salou.

Quan obri les seves portes ho farà tot l’any i no únicament durant la temporada turística tal com la coneixem. Per aquest motiu des del consistori valoren positivament una inversió com aquesta, asseguren que, tot i l’actual situació i la mala temporada d’aquest any, Salou segueix sent un potencial i atractiu turístic.

Salou segueix treballant per garantir una bona temporada l’any que ve, després que aquesta hagi estat la pitjor de la història a causa de la pandèmia. L’inici de la vacunació fa preveure un horitzó optimista de cara el 2021.

Canvia't al 39 a la TDT