CB Salou - Es Castell (67-70)

Primera derrota del CB Salou a la Lliga EBA contra un Es Castell que se situa líder del subgrup. El veterà Javier Bulfoni i el canadenc Jonathon Owerwater han estat un perill continu per als locals amb 22 i 18 punts, respectivament. 

Ja ho va dir Jesús Muñiz dies abans, que la inexperiència com a club de l'Es Castell, acabat d'ascendir, contrasta amb l'experiència d'alguns dels seus jugadors a lligues d'alt nivell com és el cas de l'italoargentí Bulfoni, antic militant d'ACB i que es manté en forma als seus 44 anys. Per l'altra banda, Gonzalo Baltà ha liderat el conjunt salouenc amb 16 punts i 9 rebots. Adrià Aragonès segueix sent baixa per lesió i Gerard Santiago no ha pogut jugar avui per obligacions laborals.

cb salou 2 13 desembre

El CB Salou s'ha mostrat imprecís des de la línia de tirs lliures i especialment també des de l'exterior amb tan sols quatre triples de 22 intents. Els registres generals del conjunt balear, però, tampoc han estat superiors, fet que ha mantingut la igualtat fins al final en què la victòria podia haver caigut cap a qualsevol dels dos cantons.

Una recuperació de pilota d'Adrià Baiget i un triple de Barksdale ha donat dos punts d'avantatge als locals, però l'Es Castell ha capgirat l'electrònic també amb un triple. L'error ofensiu posterior del CB Salou ha impossibilitat el tercer triomf en tres partits per a un equip que no acomiada encara el 2020, ja que dissabte vinent passarà per la pista del Martorell per recuperar el compromís ajornat al seu dia.  

Parcials: 17-27, 17-9, 15-13 i 18-21.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194511