El Salou FS ja guanya

El Salou FS somriu gràcies a la victòria del cap de setmana , la primera a la Segona B aquest curs. Tres punts que ofereixen major tranquil·litat a l'hora de preparar el comiat de l'any d'aquest dissabte a Esplugues.

Comença una etapa providencial per al Salou FS, que aquest cap de setmana passa per la pista del Penya Esplugues amb qui empata a la taula, i que obrirà el 2021 contra el Mar Dénia, el tercer per sota. La primera victòria a la Segona B contra un Manresa que avui seria líder en cas contrari incrementa l'estat d'ànim del vestidor que, ara bé, arrossega greus problemes a la infermeria per les lesions de Pavel, Jordi Porqueras, Jordi Batalla, Ángel i Edu, baixes segures, i amb Juanka i Alberto entre cotons: pràcticament la meitat de l'equip no està disponible i dispara els minuts de joc per partit de la resta.

salou fs ok

S'accentua així el treball de rehabilitació en un compte enrere per arribar en condicions a l'aturada nadalenca. El club i el cos tècnic agraeixen l'esforç afegit dels jugadors i especialment del filial per complementar les convocatòries i les rotacions. Salou i Penya Esplugues són els dos únics conjunts de la categoria que tan sols han guanyat una jornada; un triomf reforçaria les opcions de permanència a Segona B.

El duel de dissabte a les 18 hores, el penúltim de la primera volta, tancarà el 2020 d'una competició que s'aturarà fins al 9 de gener.