Sant Cugat - CB Salou (68-70)

Dos partits de Lliga EBA i dues victòries del CB Salou, que s'ha fet fort en defensa per imposar-se al Sant Cugat i en un enfrontament obert fins als darrers instants. Es tracta del primer desplaçament dels de Jesús Muñiz aquesta temporada, que no coneixen la derrota tot i l'absència per lesió d'Adrià Aragonès, baixa fins al 2021 per culpa d'una hèrnia discal. La cara positiva és la de Sergio Jiménez, que ha tornat avui a competir després de prop d'un any fora per culpa de les lesions.

Òscar Ngomo ha sigut el màxim anotador del CB Salou amb 17 punts, seguit pels 12 de Gonzalo Baltà i els 11 de CJ Barksdale. Els locals, però, han conservat intactes les opcions de triomf fins al final gràcies, especialment, als tirs exteriors. Un Sant Cugat-CB Salou inèdit des de l'època de Copa Catalunya i en què el conjunt de la capital de la Costa Daurada va desfer-se dels locals en l'eliminatòria prèvia a la 'Final Four' per pujar a l'EBA.

La competició s'atura el cap de setmana vinent i els salouencs prepararan amb temps el partit a casa contra l'Es Castell, que es durà a terme el 13 de desembre.

Parcials: 16-19, 20-18, 16-15 i 16-18.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194508

Fotografia: Jonay González