Adrià Aragonès (CB Salou) passarà pel quiròfan

L'aler haurà d'operar-se d'una hèrnia discal que podria deixar-lo fora de les pistes fins a cinc mesos. Seriós contratemps a l'EBA per als de Jesús Muñiz, que diumenge passaran per la pista del Sant Cugat. Aragonès acaba de complir 21 anys i s'allunyarà així de les pistes, molt possiblement, durant tot l'hivern per acabar amb unes molèsties físiques que l'han acompanyat els últims temps.

Una absència rellevant per al CB Salou, ja que el jove valor tarragoní va signar de mitjana , la campanya del seu debut a l'equip, gairebé 20 minuts de joc per partit amb més de sis punts i tres rebots. Un entrebanc greu que coincideix paradoxalment amb la tornada del madrileny Sergio Jiménez, absent a l'EBA des de fa un any, també per culpa de les lesions. 

sergio 26 novembre

Més enllà de la infermeria, l'equip va començar bé la fase regular amb triomf contra El Olivar previ a l'aturada de la setmana anterior.

El primer desplaçament dels de la capital de la Costa Daurada es desenvoluparà a Sant Cugat, rival inèdit des de l'últim curs a Copa Catalunya, víctima dels quarts de final de la fase d'ascens per pujar a EBA. Els barcelonins també han disputat un sol partit i el van perdre. El Sant Cugat-CB Salou se celebrarà diumenge a les 12.45 hores.

Fotografia: CB Salou