CB Salou - El Olivar (79-65)

Debut victoriós del CB Salou a la remodelada Lliga EBA tot i les absències de Sergio Jiménez i Adrià Aragonès. Els de Jesús Muñiz comencen amb força per reforçar els ànims previs a l'inici.

Intocable el conjunt salouenc contra un El Olivar de Saragossa que no ha pogut fer res davant el desplegament ofensiu, l'ordre i el físic dels locals. Els saragossans, que no tenen res a veure amb l'Olivar vinculat de l'equip ACB, han anat a remolc des del primer quart i només han reaccionat tímidament al tercer i quan el marcador ja era pràcticament inabastable.

Els dos nouvinguts del CB Salou d'aquest curs, Adrià Baiget i Òscar Ngomo, han liderat l'atac i la pintura  amb 17 punts i 14 rebots, respectivament. En qualsevol cas, el projecte de Jesús Muñiz vol ser sempre coral i disposa d'armes per ser-ho. Així, per exemple, Sisco Moreno ha compensat amb 16 punts els fluixos registres d'un CJ Barksdale amb molèsties al bessó i que de ben segur serà providencial la resta de la campanya.

cb salou 2 15 novembre

La utilitat de la primera jornada és màxima per al cos tècnic, que ha repartit minuts maximitzant les rotacions amb l'entrada de joves valors com Roger Garcia, ja habitual, i Joel Gomis, aler provinent del Ploms. La setmana vinent l'equip i la resta de l'EBA descansarà per reprendre la competició el 29 de novembre a Sant Cugat.

Parcials: 17-8, 28-22, 14-16 i 20-19

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194504