Pas endavant per al futur ressort turístic ubicat a la zona de l'antic Càmping La Unión

El futur emplaçament per al turisme situat al carrer Pompeu Fabra de Salou no tindrà res a veure amb l'històric i ja desaparegut Càmping La Unión. La maquinària ja treballa per adequar la superfície de 25.000 m2 on s'aixecarà un ressort de construcció horitzontal, de planta baixa i amb tan sols un pis afegit. El vistiplau de la Junta de Govern salouenca és la llum verda per a les tasques prèvies de construcció, també per a la col·locació de la tanca perimetral a la finca.

Un dels trets diferencials del recinte serà l'aposta per la sostenibilitat amb l'ús d'energies renovables i l'aprofitament de les aigües pluvials a la recerca de clients familiars. Les màquines esborraran així el buit deixat pel Càmping La Unión, que va donar servei durant gairebé 40 anys i que va tancar definitivament l'hivern del 2019 tot i l'oposició d'una vintena de famílies que hi vivien de manera permanent.

camping 10 novembre

El consistori apunta que el futur aparador turístic ajudarà a la reactivació econòmica i a la generació de llocs de treball. El projecte d'obres travessa ara la fase de tramitació i s'espera atorgar la llicència aviat. La inversió superarà els 10 milions d'euros i podria enllestir-se durant l'any vinent.