El dipòsit d'aigua més gran de la demarcació, des de dins

Està entrant al dipòsit d’aigua més gran de la demarcació de Tarragona. És el d'Ebre-Salou, encarregat d'oferir servei al municipi de Salou i al nucli de la Pineda de Vila-seca. Disposa de les dimensions aproximades d’un camp de futbol i una capacitat de 30.000 m3. Feia tres anys que no es buidava per a poder-lo netejar i revisar-ne l’estructura. Durant aquests dies, una desena de tècnics hi estan treballant per desinfectar la infraestructura a fi d’assegurar la qualitat de l’aigua.

DIPOSIT1

 Aquestes parets arriben a contenir, anualment, 8 hectòmetres d’aigua, és a dir, vuit mil milions de litres. Només amb la seva capacitat, es pot abastir tota la ciutat de Salou durant tres dies d’hivern o tota una jornada a l’estiu. I, és que, la Mancomunitat que gestiona conjuntament els  recursos hídrics de Salou i Vila-seca calcula que la diferència entre el consum diari d’aigua de boca és tres vegades major a l’estiu que a l’hivern.

El de l’Ebre-Salou és un dels vuit dipòsits de la Mancomunitat. Durant els mesos de novembre i desembre es repetiran les tasques de manteniment en la resta de dipòsits de la xarxa.

DIPOSIT2