Salou FS - Natació Sabadell (4-9)

La temporada de la Segona B del futbol sala comença sense sorpreses a Salou i amb la derrota davant un Natació Sabadell fet per situar-se a dalt i que acumula més rodatge de pretemporada. Pepe Font, autor de tres gols durant els deu primers minuts de partit, va impossibilitar que el Salou FS esgarrapés cap punt a un pavelló Salou Centre buit per les restriccions sanitàries.

Toni va retallar distàncies però el Natació Sabadell en va aconseguir dos més per gairebé sentenciar el duel amb l'1-5. El segon dels de Quim Manresa mitjançant Pavel va tenir nova resposta dels del Vallès Occidental, que van endur-se el triomf tot i que Sergi i Alberto van marcar el tercer i quart dels salouencs, respectivament.

grada salouUn 4-6 provisional que obria el partit però que no va tenir continuïtat positiva per als de la capital de la Costa Daurada, i és que els sabadellencs pràcticament van aprofitar cadascun dels errors locals.

El subgrup del Salou FS compta amb deu participants i 18 jornades, la pròxima d'elles contra el Lleida i a domicili.