CB Salou - ADT Torreforta (78-49)

El rodatge del CB Salou va desequilibrar un derbi inèdit a la Lliga Catalana EBA el dia del debut oficial de l'ADT Torreforta, sacrificat en l'esforç però que necessita temps per agafar ritme.

Ni CB Salou ni ADT Torreforta disputaran la fase final de la Lliga Catalana EBA; tampoc és l'objectiu prioritari d'un curs que viurà l'inici del plat fort, el principal, d'aquí a menys de dues setmanes amb la Lliga EBA. En qualsevol cas guanyar sempre és positiu i especialment per al CB Salou, que va marxar amb mal sabor de boca de la derrota a Valls dies enrere.

Per a l'ADT Torreforta, mentrestant, el duel territorial al Pavelló Salou Centre va ser, literalment, com el primer dia d'escola perquè la majoria dels seus jugadors van coincidir per primera vegada a pista. Hores abans, l'entitat de Ponent va oficialitzar l'arribada de Nacho CondésJavi Cal, Andreas ArizaKasparas Berenis, Deng Mayot i Josep Kadji; l'adaptació dels nouvinguts a l'equip i a la categoria no és feina d'un dia i caldrà tenir paciència.

cb salou adt 5 ocubre

Tot i les dificultats del llarg estiu, l'ADT Torreforta va oferir bons minuts de bàsquet, especialment durant el primer quart en què fins i tot va posar-se per davant en el marcador. A partir del segon període, en canvi, el CB Salou va imposar el seu ritme per desequilibrar el resultat i endur-se el primer triomf particular de la Lliga Catalana EBA.

Òscar Ngomo i CJ Barksdale van ser els màxims anotadors del partit amb 19 punts, liderant així la plana atacant del conjunt local; Roger Vaquí i Deng Mayot, amb 11 i 10 punts respectivament, van ser els noms més destacats del joc ofensiu visitant.

Parcials: 19-14, 18-10, 23-9 i 19-15.