Juanan Fernández completa amb èxit la Challenge For Alzheimer's

La cancel·lació de la Challenge Salou ha portat el triatleta Juanan Fernández a impulsar una mitja Ironman solidària per recaptar fons contra l'Alzheimer. Concretament, ha aconseguit 3.000 euros perquè la Fundació Rosa Maria Vivar pugui comprar una pantalla d'interacció cognitiva per als seus pacients. Férnandez, que ha realitzat la prova sol, ha començat nedant durant 2.000 metres. Ho ha fet en unes condicions no gens agradables arran de les fortes ratxes de vent.

Les condicions meteorològiques adverses també s'han fet notar en el recorregut de 90 quilòmetres en bici que ha completat després de la natació. En un primer moment, aquesta part de la prova havia de portar-lo fins al Perelló, per acabar tornant a Salou. Tanmateix, els forts vents a la zona del Baix Ebre han provocat que l'organització optés per escollir l'autovia C-31B per a la volta ciclista.

trii

Finalment, desprès de 21 quilòmetres a peu pel passeig marítim de la capital de la Costa Daurada, Fernández ha travessat la línia de meta envoltat dels seus amics i familiars.

El temps final ha sigut de 4 hores, 50 minuts i 6 segons o el que és el mateix, gairebé 300 euros, ja que Fernández ha donat un euro per cada minut de cursa. Tot i que l'objectiu dels 3.000 euros ja s'ha assolit, encara es poden donar diners a la Fundació Rosa Maria Vivar a través de migranodearena.org o bé fent un Bizum al 609 058 082.