Salou inverteix 235.000 euros en millores a les escoles Europa i Santa Maria

Fa setmanes que s’estan realitzant diverses obres de millora a l’escola Europa de Salou. El pas dels anys i el desgast de les instal·lacions obliguen a realitzar aquests treballs necessaris perquè de cara el nou curs el centre educatiu estigui millor adequat. Els treballs consisteixen en la renovació integral dels lavabos de la primera planta de les aules d’infantil i els lavabos i vestidors del pati. A més, també s’ha fet un revestiment total de les parets del menjador, un espai que es pintarà de nou.

Aquesta inversió de 150.000 euros preveu una segona fase que es farà l’estiu que ve on es farà la renovació de les parets de diverses aules i passadissos. Durant el curs ja es va fer l’arranjament d’una part del mur del pati de l’escola Europa.

cole

Paral·lelament a l’escola Santa Maria també s’estan realitzant diversos treballs aquests dies. S’han invertit 50.000 euros a millorar la connexió d’internet a l’edifici d’infantil i l’adaptació de diversos espais del centre. En total l’Ajuntament de Salou ha destinat prop de 235.000 euros en la millora d’espais d’aquests dos centres aquest any.