El Salou FS desconeix encara com serà la Segona B d'enguany

L'ampliació d'equips podria provocar que es divideixi en dos grups i dues fases competitives. Una incertesa que dificulta encara més la planificació esportiva dels salouencs, que admeten la necessitat de reforçar-se amb garanties.

El Salou FS compta, de moment, amb tres cares noves: dos jugadors de la casa, Juanka i Bolivar, i un provinent del Vila-rodona, Jordi Batalla. La inexperiència haurà de compensar-se amb il·lusió i desig de convèncer el tècnic Quim Manresa que, respecte a dotze mesos enrere ha perdut gol amb l'adéu de Milla, Carles i Adrià. Cal fitxar, com a mínim, un jugador referent per equilibrar les possibles mancances de la jove plantilla salouenca.

manresa

Els dubtes són permanents en tots els àmbits i per culpa de la pandèmia. La pretemporada podria començar el 24 d'agost però caldrà acordar-ho amb el Patronat d'Esports de Salou. La Lliga, mentrestant, començarà el 26 de setembre. Ara bé, no se sap si ho farà amb un sol grup de 20 equips o amb dos de deu. L'anul·lació dels descensos atapeeix el calendari i incrementa el risc de positiu per COVID-19.

Paral·lelament, tampoc se sap quan se celebrarà la Copa Catalunya de futbol sala d'aquesta temporada, ja que l'anterior no va poder concloure's per culpa de l'anunci de l'estat d'alarma. El Salou FS no només vol créixer a la pista sinó també a la banqueta amb l'arribada del segon entrenador, Jordi Recasens, un altre antic membre del Vila-rodona. El fisioterapeuta Uri Cedó implementarà el treball físic diari amb l'equip.