Salou reclama un corredor dels turistes britànics amb la Costa Daurada

Salou demana que l'obligatorietat de la quarantena no s'apliqui als turistes procedents de la Costa Daurada, de la mateixa manera que es fa amb els procedents de les illes. Ho fa després de constatar el baix nombre de contagis a la demarcació i reclama ajuda als governs català i estatal.

La decisió del govern britànic d'imposar una quarantena obligatòria ha caigut comuna gerra d'aigua freda a la capital de la Costa Daurada. És així perquè aquesta afecta el principal mercat internacional del municipi, juntament amb un francès també en qüestió els darrers dies.

Des de Salou demanen posar en valor les dades de contagis que registra la demarcació de Tarragona, el que permet considerar-la com un destí segur. És per això que demanen als governs català i espanyol que lluitin per a crear un corredor de visitants amb l'aeroport del territori, tal com ja es fa amb les Illes Balears i Canàries.

Mercat gairebé perdut del tot

Una decisió del govern britànic que els hotelers també qualifiquen de desastrosa, ja que anul·larà gairebé per complet aquest mercat principal de la Costa Daurada. Una notícia que arriba pocs dies després de la recomanació del govern francès de no viatjar a Catalunya. Tot i això confien que el boca a boca dels turistes francesos que ja han vingut a casa nostra animi als seus compatriotes a viatjar.

Pel que fa a les reserves de cara a aquest mes d'agost confien que els visitants catalans i de comunitats com el País Basc o Navarra reservaran a darrera hora els seus viatges.