Adrià Baiget, fitxatge estrella del CB Salou

El CB Salou ja té la plantilla tancada per a una nova temporada a la lliga EBA. L'últim en arribar és el fitxatge estrella dels salouencs per al nou curs, el tarragoní Adrià Baiget, que torna al Camp de Tarragona tres temporades després, i que ha de permetre un nou salt de qualitat en l'excel·lent trajectòria dels últims anys del club.

Després de jugar als altres grans clubs del Camp de Tarragona com CB Vila-seca, CBT i CB Valls, Salou serà el destí on Adrià Baiget podrà tornar a mostrar la seva qualitat a les pistes del territori, procedent del Vic, on enguany ha estat peça clau de la gran temporada dels osonencs, Baiget torna a casa per liderar un CB Salou que vol continuar fent-se gran.

El base i escorta tarragoní acaba de complir els 30 anys i es troba en un excel·lent moment de forma, conscient que la seva qualitat sumada a les 10 temporades a la lliga EBA poden ajudar al club groc a fer noves passes endavant.

Baiget arriba per completar una plantilla que des del club salouenc es donava per tancada només a excepció de poder trobar una gran oportunitat de mercat com la que representa un fitxatge com aquest.

En la darrera temporada a Vic, Baiget va aconseguir 12 punts i més de 2 assistències de mitjana. El