CJ Barksdale, el 'fitxatge' del CB Salou

Jesús Muñiz dona el vistiplau a l'actual plantilla tot i l'adéu del base Marc Ollé. L'entrenador no descarta l'arribada d'algun relleu però creu que el factor diferencial del curs ha de ser la tornada al 100% del jugador franquícia, CJ Barksdale.

Òscar Ngomo i Joel Gomis són les úniques cares noves del CB Salou 2021 mentre que Edu Villacampa i Marc Ollé protagonitzen els únics adéus. Especialment sensible és la baixa d'Ollé, base imprescindible i, almenys de moment, sense recanvi extra. Muñiz no es tornarà boig a la recerca de gangues al mercat de fitxatges.

jesus

A vegades, i el CB Salou pot ser l'exemple perfecte, la millor incorporació és renovar el gruix del vestidor. Així, joves valors com Sisco Moreno, Adrià Aragonès i Gonzalo Baltà no perdran protagonisme, al contrari, en el tercer curs de la història (i consecutiu) de l'equip a la Lliga EBA. Mai han patit per salvar-se, ara potser és hora d'aspirar a més gràcies al factor CJ Barksdale. Arran de les lesions i els problemes burocràtics l'estrella salouenca pot ser regular per primera vegada des del 2018

Jesús Muñiz pretén reprendre els entrenaments tan aviat com reobrin les instal·lacions municipals. L'última vegada que la plantilla va reunir-se va ser fa tres mesos.

Canvia't al 39 a la TDT