El Tropical Salou reobre amb un distintiu sanitari internacional únic al territori

La coneguda discoteca, que també funciona com a bar i restaurant, ha obert les seves portes reforçant les mesures de seguretat per reduir el risc de contagi.

Existeix una marca homologada arreu del món que, sota el nom de 'Local Higienitzat', garanteix el bon funcionament d'una empresa per desenvolupar el negoci respectant les mesures contra la COVID-19. I el Tropical Salou és pioner al respecte a tota la demarcació. L'objectiu és el de protegir els clients i usuaris, i recuperar la confiança dels clients ara que la reobertura parcial ja és possible.

dj

Sota criteris pautats per l'Organització Mundial de la Salut i amb seguiment continu del bon funcionament de les normes bàsiques de prevenció, el Tropical Salou s'ha sotmès a una nebulització química completa, el vapor que acaba amb els possibles patògens existents a l'aire. Qui accedeixi al recinte ho farà acompanyat per un treballador amb formació específica, tindrà a l'abast dispensadors hidroalcohòlics. S'ha implementat l'equip de seguretat no pas per evitar enrenous sinó per preservar que tothom camini en direcció contrària a l'epidèmia. La casa compta també amb mecanismes de presa de temperatura i cartelleria de recomanacions.

gel

El Tropical Salou té capacitat per a 1.300 persones però reobre limitat a la vintena de taules habilitades, una cinquantena de persones. De moment, enmig encara de la fase 2 de desescalada, no podrà funcionar com a discoteca, l'històric i principal reclam nocturn de la casa.

Una quinzena de treballadors funcionen des d'ahir al local, que en temporada alta i fora de la crisi sanitària aplega més d'un centenar de contractats. Impulsat per l'Asssociació Internacional d'Oci Nocturn, el distintiu sanitari compta amb el suport de països com Itàlia, Estats Units, Mèxic, Coòmbia i el Marroc.