El Salou FS aprova a la Segona B per sisè any seguit

El millor equip de la demarcació considera positiu el rendiment d'una plantilla limitada per les baixes en el curs del retrobament de Quim Manresa amb la banqueta.

29 punts en 23 jornades a manca de set partits que no es disputaran per força major. Una llàstima perquè agrada que l'esport acabi a la pista i també perquè el calendari acompanyava els interessos del Salou FS. Calia jugar gairebé amb tots els rivals de la part baixa per maquillar una taula que, possiblement, hauria acostat Quim Manresa i els seus a la zona noble de la categoria de bronze. Els resultats de l'inici va ser pitjor que la imatge i la reacció va ser espectacular amb 25 punts de 30 possibles. Una plantilla curta amb canvi a la banqueta i que no ha defraudat.

Els comiats d'Àlex i Carles a meitats de curs van suposar un greu hàndicap, també les lesions d'Edu, Adri i Pavel. Juanca i Ángel Sánchez del filial, a més d´Àngel Bolivar del juvenil van oxigenar les rotacions de Quim Manresa, que té contracte en vigor per a dues temporades més però que acceptaria marxar amistosament si així ho creu oportú la junta directiva. Ara per ara, en qualsevol cas, sembla que el Salou FS apostarà per la continuïtat a banqueta i pista de cara a la setena temporada seguida a la Segona B.