CB Salou - Cornellà (70-56)

Victòria de prestigi contra un rival directe per seguir somiant amb una part alta de la Lliga EBA que es manté dues victòries per damunt quan queden sis jornades per jugar-se. 

Amb 11-9, el CB Salou s'acosta a un partit del Cornellà i el Mataró, però continua dos per sota del Castelldefels, Mollet i Valls, que marquen la línia entre les places d'accés a la primera fase d'ascens a la Plata i la continuïtat a l'EBA. Ara bé, quatre dels sis compromisos dels salouencs els disputarà com a local. 

De menys a més i capaç de no perdre la cara a la tarda tot i que el Cornellà ha dominat el primer compàs del duel, els de Jesús Muñiz s'han mostrat molt superiors durant el tercer i quart període. CJ Barksdale i Gerard Santiago, amb 15 punts cadascun, van ser els màxims anotadors d'aquest diumenge en què també va destacar Edu Villacampa amb 11 punts i 14 rebots. 

L'equip es desplaçarà dissabte (18 hores) a la pista d'un Badalonès sense gaire en joc, salvat virtualment i despenjat de la zona capdavantera de l'EBA. 

Parcials: 15-20, 14-10, 20-10 i 21-16.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098342&med=0