Salou tindrà 4 connexions directes amb Barcelona el mes vinent

Ho han anunciat aquest dimecres tant el secretari d'Infraestructures de la Generalitat, Isidre Gavín, com l'alcalde de Salou, Pere Granados.

Isidre Gavín s'ha referit al que ha qualificat de decepció generada per la poca repercussió en el servei ferroviari l'entrada en servei de la nova variant entre Vandellòs i el Camp de Tarragona. En aquest sentit ha manifestat que continuen treballant per reordenar les freqüències entre el territori i Barcelona, malmeses per l'entrada en servei del nou tram. Així, ha anunciat que a partir d'aquest mes de març Salou disposarà de 4 freqüències directes des de l'estació Salou-PortAventura i la capital catalana, un trajecte que des del passat 13 de gener es fa amb transbord a Tarragona.

D'aquesta manera es doblaria el nombre de freqüències previst en un inici, que contemplava dues freqüències a partir del mes de març i quatre als mesos de temporada alta d'estiu. L'alcalde de Salou, Pere Granados, també ha fet el mateix anunci i ha celebrat aquest augment de freqüències. Assegura que el pacte territorial pels trens ja contemplava des d'un inici aquestes quatre línies directes entre Salou i Barcelona.