CB Salou - Sants (68-62)


Els de Jesús Muñiz acaben amb la ratxa de dues jornades perdent, sentencien virtualment la permanència a la Lliga EBA i es mantenen a dues victòries de les places d'accés a la fase d'ascens a LEB Plata.

Vuitè amb un balanç de 10-8, el CB Salou es troba sis triomfs per damunt de la part baixa de la taula després de guanyar al Sants, a qui allunya a quatre quan resten vuit jornades de fase regular. L'equip necessitava sumar per acabar amb la inèrcia negativa de dos duels en què petits detalls van impedir treure res de profit, allunyant així la zona capdavantera.

Gerard Santiago, autor de 15 punts, va ser el màxim anotador dels de la capital de la Costa Daurada mentre que Edu Villacampa va dominar la zona amb onze rebots. Curiosament ni ell ni CJ Barksdale van sumar grans registres ofensius, tot i que el nord-americà també va acumular nou captures. Si la parella de pivots principal té continuïtat per fi, les opcions del CB Salou són majors. Gonzalo Baltà (11), Adrià Aragonés (10) i Marc Ollé (10) van ser els altres exponents principals d'un atac del CB Salou fluix durant el primer parcial, entonat al segon i equilibrat més enllà de la represa.

Si dissabte els grocs són capaços d'emportar-se la victòria de la pista de l'UBSA, el segon de la Lliga EBA, s'enganxaran a les primeres places. Una pista en què, al seu dia, ja van guanyar CBT i CB Valls, els únics que ho han aconseguit durant el present curs.

Parcials: 8-13, 25-18, 19-16 i 16-15.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098327&med=0