El Salou FS, l'equip en millor forma de la Segona B

Cap equip ha sumat tant com el Salou Futbol Sala durant els últims dos mesos i mig de Lliga a la Segona B. Els de Quim Manresa són la sorpresa agradable de l'hivern a la categoria amb set victòries, un empat i només un derrota.

Els últims nou compromisos. El triomf de la setmana passada a la pista del Santa Coloma B ha allunyat el descens a quatre punts quan manquen onze jornades. Hem superat l'equador de la temporada i el Salou FS depèn d'ell mateix per assolir la salvació tot i començar de la pitjor manera possible el curs, amb només un triomf de deu possibles. El millor equip de l'especialitat al territori gaudeix, per fi, de nou.

A la baixa de la principal promesa del club, Carles Saladie i que ha reforçat el Peñíscola de Primera Divisió, cal afegir la d'un puntual per al vestidor com Pavel, que pateix un esquinç produït per una forta entrada durant el desplaçament de la jornada anterior. A l'espera de proves complementàries el jugador està descartat de cara a diumenge al migdia i a casa contra el 5 Martorell, cinquè classificat amb nou punts més que els salouencs.

L'anada va acabar amb victòria dels barcelonins per 5 a 1.