El Cós Blanc, aquest dissabte i en directe a TAC12


Fa quatre dècades, un grup de salouencs i salouenques va recuperar la Festa Major de Salou. Tot ha canviat però el plat fort és el mateix, això sí, multiplicat fins a l'extrem.  un any més, gaudirem de la cita a TAC12 amb Jordi Murtró i Jordi Vinyoles.

Una via com aquesta no es transforma per qualsevol motiu. És de dia, és hora de preparar les llums i els canons que expulsaran flocs de cel·lulosa. Ben bé no sabem què i quants aspectes tècnics es mouen darrere del Cós Blanc. I per això ens agrada tant perquè, mentre desenes i desenes de persones fan via per garantir l'èxit, nosaltres només tenim orelles per al Juanjo Hidalgo: és el crit de guerra de Salou.

Ell va ser un dels culpables que van inventar-se el Cós Blanc. I les grans idees neixen gairebé sense saber cap a on aniran a parar, sorgeixen.

El sostre és gairebé a tocar d'aquests sacs de confeti, 2 tones de les 25 totals, una humil mostra per fer-nos a la idea del temporal de confeti de dissabte.

Per sort, Juanma, no farem servir cap destral perquè no seria la millor idea enmig de les 30.000 persones que col·lapsaran dos únics carrers, el Ciutat de Reus i el Barcelona. I és esport olímpic viure a la Costa Daurada i presentar el Cós Blanc a amics o familiars de fora. Una festa que s'obre lentament... Benvinguts siguin tots aquells qui coneguin per fi la proposta.

Canvia't al 39 a la TDT