Unanimitat per demanar que els rodalies Tarragona-Barcelona comencin a Salou

L'alcalde de Salou, Pere Granados, assegura que el municipi té actualment un servei de trens deficitari, després de l'entrada en funcionament del tram del Corredor del Mediterrani. Avui l'Ajuntament ha aprovat per unanimitat una moció on es demana que les rodalies Tarragona-Barcelona comencin a Salou.

Fins a tres vegades hi ha hagut una votació sobre els trens al ple de l’Ajuntament de Salou i fins a tres vegades s’ha aprovat per unanimitat. Tots els grups municipals comparteixen que és inadmissible que el municipi tingui aquests serveis després de l’entrada en funcionament del tram del Corredor del Mediterrani. L’alcalde, Pere Granados, ha agraït aquesta unitat i ha anunciat que ja estan treballant per solucionar-ho perquè Salou tingui millors connexions.

El que exigeixen tots els grups municipals és que es compleixin els acords del pacte d’alcaldes de l’abril del 2018 i que Generalitat i Foment van acceptar. Es demana la construcció de l’estació Salou-Portaventura, fer el ramal de via d’ample europeu d’un quilòmetre i mig perquè Salou estigui connectat al corredor i que els trens de rodalies que fan el recorregut entre Tarragona i Barcelona tinguin com inici i final Salou. Tots els grups comparteixen que amb aquestes mesures la situació milloraria molt.