CB Salou - Roser (87-76)

El CB Salou es col·loca a només una victòria distància de les places de fase d'ascens a la LEB Plata i just abans de jugar el derbi a Valls, que narrarem dissabte en directe a TAC12.

El primer partit com a local de la segona volta ha servit perquè els de Jesús Muñiz s'afiancin davant la seva afició, sumant així el novè triomf en 15 jornades. La igualtat del primer tram de duel s'ha desfet més enllà del descans (40-40); a partir del tercer període els de Jesús Muñiz han millorat prestacions per endur-se una nova victòria, importantíssima de cara a una recta final en què jugaran més partits com a locals que no pas com a visitants.

Sisco Moreno i Marc Morales, amb 16 punts, han estat els màxims anotadors salouencs, tot i que els registres més destacats els ha aconseguit Edu Villacampa amb 15 punts,13 rebots i 30 de valoració.

Dissabte vinent, CB Valls-CB Salou; el derbi el seguirem en directe a TAC12 des de cinc minuts abans de les 18 hores.

Parcials: 23-23, 17-17, 21-14 i 26-22.