CB Salou - Palma (90-83)

L'arsenal ofensiu del CB Salou ha pogut amb el bon atac del Palma per aconseguir la victòria en l'últim partit com a local de l'any per als de Jesús Muñiz, que es troben un sol triomf per sota de la zona de fase d'ascens a la Plata.

Sense els estrangers, com sempre aquest curs, i sense el lesionat Sergio Jiménez, també es pot rendir i guanyar. Mai han excusat cap derrota en la plaga de baixes perquè no serviria de res i perquè la banqueta, a més, genera motius per creure que encara és possible gaudir d'una bona campanya basquetbolística a Salou. Així està succeint fins ara tot i jugar molt més com a visitant que no pas com a local: el d'aquest diumenge ha estat el primer duel a casa després de tres a fora.

El Palma ha començat millor que el CB Salou per assolir un marge de vuit punts durant el primer quart. A continuació, però, els salouencs han canviat de marxa per distanciar-se a vuit punts dels balears al descans. La represa ha confirmat les bones sensacions d'un equip liderat en atac per Siscu Moreno, autor de 18 punts, i Marc Ollé, Xavi Costa i Gonzalo Baltá, amb 13. Costa, a més, ha capturat 12 rebots. Gran diumenge, també, per al jove de 18 anys Adrià Aragonès, amb 10 punts i 8 rebots.  El CB Salou ha tingut major encert en tirs de camp, tant des de fora com a dins, i ha dominat el rebot defensiu per fer possible la setena victòria de la temporada que el col·loca en la vuitena plaça.

L'últim compromís del 2019 se celebrarà dissabte i a la pista d'un Mollet que ja va guanyar al seu dia davant el CBT i el CB Valls (20 hores). 

Parcials: 20-28, 31-15, 21-14 i 18-26.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098288&med=0