Castelldefels - CB Salou (61-80)

Els salouencs es refan de la greu lesió de Sergio Jiménez i sumen un nou triomf que els situa a tan sols un de distància de les places de promoció per pujar a la LEB Plata just abans del derbi al Serrallo.

La gran defensa del CB Salou va marcar la diferència entre el Castelldefels, que venia d'encadenar tres victòries i de sumar més de 100 punts, i els visitants. Sense Sergio Jiménez, que té per dos mesos de baixa, ni els dos estrangers de la plantilla, CJ Barksdale i Artem Rusakov, els de la capital de la Costa Daurada semblen no tenir por a cap situació extrema a la Lliga EBA. Una vegada més van demostrar que l'esperit d'equip és superior a les individualitats i que així també és possible signar un notable començament de campanya (6-4).

Més enllà de la baixa de Sergio Jiménez altres jugadors importants com Gerard Santiago i Joan Eduard Martínez competeixen amb molèsties, un fet que dificulta encara més el dia a dia dels entrenaments. En qualsevol cas, els salouencs arribaran amb la moral pels núvols al derbi de dissabte a la pista del CBT i que narrarem en directe a TAC12 (18 hores).

El màxim anotador a Castelldefels va ser Sisco Moreno, autor de 15 punts, seguit de Gerard Santiago i Gonzalo Baltà amb 14 i 11, respectivament. Els locals van marxar al descans amb tan sols 24 punts a favor.

Parcials: 12-24, 12-19, 20-12 i 17-25.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098275&med=0