El restaurant Deliranto aconsegueix la primera estrella Michelin de Salou

A l’interior del Deliranto encara queda el rastre de la festa que hi va haver ahir després de conèixer que havien estat reconeguts amb una estrella Michelin. El restaurant, que només fa tres anys que va obrir les seves portes és part de l’hotel Regente Aragón. Aquest reconeixement suposa la primera estrella de la història de Salou. Tot l’equip va rebre amb gran eufòria la notícia, molts encara no s’ho creuen.

Alícia al País de les Meravelles, el Petit Príncep o el Mag d’Oz. Aquests són els contes que el xef Josep Moreno ha transformat en menús. Històries que tothom coneix i que ara es poden assaborir, aquest és el gran tret distintiu del Deliranto.

Des de Salou aquesta estrella Michelin es veu com una gran oportunitat. Des dels últims anys la capital de la Costa Daurada ha apostat per potenciar i realçar la gastronomia local com un element que permeti desestacionalitzar la temporada turística.

Les estrelles Michelin es van repartir en una gala a Sevilla. La de la Salou no és l’única bona notícia per al territori. El xef vila-secà Eduard Xatruch, ha aconseguit mantenir les dues estrelles pel restaurant Disfrutar de Barcelona.