Salou invertirà més de 27 milions d'euros fins al 2023

27 milions d’euros, aquesta és la quantitat que l’Ajuntament de Salou invertirà al municipi fins a finalitzar l’actual mandat, el 2023. El pressupost del 2020 ja recollirà algunes de les actuacions com la finalització del carrer Carles Buïgas, la remodelació del Mercat Municipal i el seu entorn i la rehabilitació del xalet del carrer Barcelona per convertir-lo en una oficina destinada a les noves tecnologies.

El pla d’inversions també preveu la construcció de nous edificis, com una estació d’autobusos al costat de la nova estació de trens. Una biblioteca a la zona de Ponent i unes noves oficines per acollir el jutjat de pau i els serveis socials i d’ocupació. Les obres d’aquests projectes s’iniciarien el 2021. També cal destacar el nou casal de la Dona, la remodelació de la Masia Catalana o la conversió de l’actual biblioteca en un centre d’interpretació històrica del municipi.

Durant els pròxims 4 anys el consistori també arreglarà diverses places i carrers. El principal objectiu de tot plegat és millorar la qualitat de vida de tots els habitants de Salou.

Els dos partits del govern han volgut destacar que és un pla d’inversions realista i necessari perquè Salou continuï a l’avantguarda.

L’equip de govern assegura que aquestes inversions les podrà assumir la mateixa institució sense dependre de ningú més. Esperen que els tràmits administratius siguin el més àgils possibles perquè tot plegat acabi sent una realitat sobre el previst.

Canvia't al 39 a la TDT