La plaga de baixes castiga el CB Salou

L'equip encadena tres derrotes consecutives a la Lliga EBA. Tot i que la situació classificatòria és correcta, amb 4 victòries i tres punxades, els de Jesús Muñiz pateixen ja les conseqüències de l'absència dels dos estrangers de la plantilla per problemes burocràtics, Barksdale i Rusakov.

Dues pèrdues rellevants a les quals se sumen, els darrers dies, les de Gerard Santiago i Edu Villacampa per una lesió a un dit i per problemes musculars, respectivament. Tot i competir gairebé amb els efectius justos, els salouencs sempre han donat la cara durant el primer tram de fase regular que, per cert, els ha creuat contínuament amb rivals de la part alta.

No buscarà excuses el Club Bàsquet Salou per rebre amb garanties el Badalonès, aquest diumenge, a partir de les 18 hores. Acabat d'ascendir a la Lliga EBA, els visitants empaten a la taula amb els locals, i van perdre davant el CBT i el CB Valls.

Amb l'esperança de recuperar Gerard Santiago, el CB Salou es troba tan sols un partit per sota de les places d'accés a la fase per pujar a la LEB Plata.