Salou celebra la Festa del Panellet


Aquest particular eriçó és un panellet. Ho han elaborat aquests nens de Salou que s’han acostat al Taller Creatiu de Panellets a la plaça del Carrilet. Amb la massa ja preparada, els més petits, i no tan petits, s’han encarregat de donar forma a aquest dolç tradicional. Després, amb molta cura, han afegit les pues de l’eriçó. A més del taller de panellets, diferents activitats han omplert la plaça de nens que gaudeixen del dia lliure per celebrar les festes del 30 d’octubre.

Aquesta jornada neix després d’aconseguir el panellet més gran del món, amb 50 quilos de pes. Enguany s’ha volgut potenciar la creativitat amb la creació de l’eriçó. L’objectiu de tot plegat, continuar amb la tradició de la castanyada ara que el Halloween està molt present.

Els panellets i les castanyes han estat presents durant tot el matí. També, els més petits han pogut gaudir dels inflables i de molta música. La jornada continuarà amb una xocolatada popular per celebrar la festa de la tardor. També, una desfilada zombie farà que tothom qui vulgui es pugui disfressar dels personatges més terrorífics.