CB Salou - Sant Adrià (64-95)

Segona punxada seguida i primera com a local del curs salouenc a la Lliga EBA. El pèssim primer quart, amb un parcial de 4-20, factor determinant en la derrota contra un dels favorits de la competició.

L'encert visitant pel que fa al tir (58% des de la línia de dos i 40% en triples) ha estat inversament proporcional al del CB Salou, amb 15 de 41 en tirs de dos i 9 de 31 en tirs de tres. Des de l'inici ha quedat clar que el Sant Adrià gaudia d'un dia inspirat, amb confiança, i aquesta confiança ha estat més que suficient per mantenir una velocitat de creuer inassumible per part dels de Jesús Muñiz.

Tan sols Gerard Santiago i Joan Eduard Martínez, amb 11 i 10 punts, han assolir els dobles dígits anotadors d'un CB Salou que segueix competint sense els dos estrangers, CJ Barksdale i Artem Rusakov, a l'espera de resoldre els tràmits burocràtics necessaris per regular la seva situació a la Lliga.

L'equip de la capital de la Costa Daurada competirà dissatbe (18 hores) a la pista del Cornellà, botxí dies enrere del CB Valls i que encadena tres victòries a la Lliga EBA.

Parcials: 4-20, 21-26 27-35 i 12-17.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098249&med=0