El primer derbi de la temporada EBA

Diumenge a les 18 hores, serà l'estrena dels duels territorials de la categoria. Serà a Salou entre l'equip local i el Club Bàsquet Valls. Com sempre, hem aplegat tots dos entrenadors per completar la prèvia d'un clàssic en què un dels dos continuarà invicte a la taula.

Jesús Muñiz ja és un veterà de la banqueta de la capital de la Costa Daurada i Oriol Pozo tot just debuta com a màxim responsable vallenc. Els dos conjunts no han perdut encara amb un balanç de dues victòries en dues jornades. El derbi trencarà inevitablement l'estadística i reforçarà algun dels dos colíders de la Lliga EBA empatats amb el CBT.

Els fitxatges del Club Bàsquet Salou, que encara juga sense els estrangers CJ Barksdale i Rusakov, funcionen com si coneguessin els dinamismes de tota la vida. La sensació és idèntica amb el CB Valls i els seus nouvinguts. Impossible saber qui és el favorit de cara al derbi.

Diumenge a les 18 hores, el primer clàssic mantindrà Salou o Valls al capdavant de la Lliga EBA i a l'espera del que faci, un quart d'hora després, el CBT a Castelldefels.