Som-hi! Capítol 28

Aquesta moto té diverses característiques. És elèctrica, és una moto de carreres i està dissenyada per estudiants de la Universitat Rovira i Virgili. Ara fa dos anys van participar amb aquest vehicle a la competició internacional MotoStudent amb altres universitats. L’any que ve hi haurà una nova edició i la URV hi tornarà a participar i avui al SOM-HI coneixerem la nova moto que estan preparant per intentar endur-se la victòria. 

I us llenço un repte... serieu capaços de fer en un dia 10km de natació més 145 km de bici? L’endemà 276km de bici i l’endemà córrer dues maratons seguides? Només de pensar-ho a mi ja m’entra el cansament. Al programa d’avui parlarem amb el tarragoní Ruben Otero que ell fa pocs dies ho ha aconseguit per tercer any consecutiu a la Ultra-trai de Motril. 

I com sempre coneixerem algun lloc curiós de casa nostra. El d’avui agradarà molt a les generacions més grans de casa perquè segur que es podran transportar a la dècada dels 50 i 60. Però per les noves generacions també anirà bé perquè així veuran com ha canviat el comerç local.

 

 

 

Programes més recents a TAC12