Som-hi! Capítol 36

L’any passat es van detectar al Camp de Tarragona 41 nous diagnòstics de VIH. A la ciutat de Tarragona hi ha l’únic centre d’acollida de la demarcació per persones que pateixen aquesta patologia. Una casa que Creu Roja va crear ara fa 25 anys. Avui al SOM-HI ho coneixerem tot plegat.

Sabíeu que a través de la matemàtiques podem descobrir com actuaran els fàrmacs en uns càncers. Diversos investigadors de la URV han creat un algoritme que ho fa possible i que de seguida ho descobrirem.

Avui també parlarem de fisioteràpia, però animal. Un centre del Camp de Tarragona és pioner en aquesta especialització al territori. Coneixerem quins beneficis hi té per els gossos o gatsAvui també parlarem de fisioteràpia, però animal. Un centre del Camp de Tarragona és pioner en aquesta especialització al territori. Coneixerem quins beneficis hi té per els gossos o gats.

Al programa d’avui estrenarem dues seccions. Per una banda sobre modernisme, tenint de protagonista a Jujol. I per una altra d’Instagram, descobrirem els usuaris i perfils més influents de casa nostra en aquesta xarxa social.

 

 

Programes més recents a TAC12